מסעדות כשרות בישראל



מסעדות כשרות בישראל

תגיות: מסעדות ישראל, נסיעות ישראל, כשר, מסעדות תל אביב, מסעדות כשרות ביקורת מסעדה

מסעדות כשרות אינן מחזה לא מוכר בתל אביב, בתי מלון חוף הים כמה כבר מושפע בז 'אנר הזה של אוכל כולל עלה זית במלון שרתון,
המלך שלמה המסעדה במלון הילטון פסיפיק מלון קראון פלאזה. תמצא גם היפה, ומבוססת לה רלה יפו Deca הצעיר בין רשימה של העיר ומסעדות כשרות.
אפילו עם האמור לעיל, נראה כי פתחה לאחרונה שתי מסעדות כשרות מאותתים מגמה חדשה. אולי זה לא צירוף מקרים כי אחרי יותר מעשור במבצע,
הרצליה של מסעדה בסגנון אמריקאי קולומבוס החליטה לשנות את הסגנון שלו ולהיות כשר. יום ראשון ראיתי את הפתיחה של ג 'ון, צרפתי-מסעדה איטלקית
ברחוב בן יהודה, שבעליו, במקור מצרפת, זיהה את הערעור הסגנון שלו של האוכל היה עבור תיירים צרפתים אשר שומר כשרות.

יש מטבח חלבי כשר מנות תכונות כגון קרפצ 'ו סלק עם גבינה כחולה (28 ש"ח), טונה בסגנון אסיאתי (36 שקל) ו פטוצ' יני סלמון (42 ₪).
לפני שבועיים, את צ 'או בלה מסעדה איטלקית, הושלם לתקופת מוצלחת. המסעדה כשרה מבוססת בהרצליה פיתוח, תחת פיקוח של
הרבנות שייכת לבעלים של תופעה אחרת כשרה בהרצליה, "Meat and Wine ושות '. מנהל המסעדה ג 'רלד גייר מסביר כי "בישראל יש מחסור של טוב,
ומסעדות כשרות. לפני שנתיים, פתחנו את" Meat and Wine ושות שהפך להצלחה אמיתית. מכאן ואילך, החלטנו לפתוח רק מסעדות כשרות .
עכשיו בעונת הקיץ, אנו מקבלים תיירים צרפתית ואנגלית רבים כמו גם אורחים ישראלים ". La Cochia עוד מסעדה כשרה אשר הגיע בסוף תקופת הניסיון שלו.
אבל מסעדה איטלקית, השוכנת על ידי טקסטיל בית, מול הטיילת לא סתם מסעדה כשרה-Mahedrin זה כשר, אשר יצר השף תפריט אור, המציע מבחר של פסטות:
רביולי, טורטליני, פטוצ 'יני, ספגטי, עשה את כל היד . האתוס של המסעדה כשרה לא רק caters עבור תיירים לשמור כשר למהדרין אבל, שאול Zoritch,
הבעלים של המסעדה, גם מקווה להעלות את הרמה הקולינרית של אוכל כשר זמין לציבור. עבור Starter, להתענג על צלחת האנטיפסטי עבור שני (45 ש"ח),
ולאחר מכן לעבור על פטוצ 'יני, ספגטי או פסטה parpadelle עם מגוון של רטבים (38-46 שקלים), לזניה חצילים או לזניה ריקוטה תרד (43-45 ש"ח ),
גבינת עיזים וקישואים או רביולי בטטה ו דליפה (43-49 ש"ח) למנה עיקרית.

מסעדות כשרות