|
הסטודנטים מעצבים שוקולד |
צוות קו לחינוך |
1/07/2009 |
המחלקה לעיצוב תעשייתי בשנקר מקיימת שיתפי פעולה עם חברות בארץ ובחו"ל. במסגרת שיתופי הפעולה, מתקיים מדי שנה פרויקט אקדמי משותף בין המחלקה ואחת החברות. בין רשימת החברות שנטלו חלק עד כה בפעילות זו: IBM ישראל, שח"ל וכתר פלסטיק. השנה שיתפה המחלקה פעולה עם קבוצת שטראוס בפרויקט פיתוח ועיצוב בתחום השוקולד. עם משימת העיצוב התמודדו סטודנטים בשנה ג' בהנחייתם של מרצי המחלקה, יואב זיו, אמיר ליפסיקס ויונה וויץ. העבודה על הפרויקט נפתחה במסירת הנחיות החברה, תצפיות על צריכת שוקולד, מחקר משתמשים, ניתוח צורכי המשתמשים וסיעור מוחות. במהלך הסמסטר פעלו הסטודנטים בצוותים קטנים, בדומה לתהליכי העבודה בסטודיו עיצוב מקצועי, ופיתחו קונספטים שונים ומפתיעים בהשראת זיכרונות וחוויות מהבית, תוך שהם טועמים שוקולד, עורכים ניסויים בממתקים ו...צוברים קלוריות. תהליך הפיתוח כלל ביקור במעבדת השוקולד במפעל ממתקי עלית בנצרת וסיור בקווי הייצור של החברה. משנקר נמסר, כי במהלך חודש יוני נחשפו הפרויקטים במשרדי החברה, והתקבלו בהתלהבות רבה. |
|
|
|
|