סטודיו דרך הבישול הוא מיזם חדש של ערן ירוחם נמצא בהרצליה ומציע מגוון סדנאות בישול ואפיה.
בנוסף, דרך הבישול מציע מגוון טכניקות ללימודי בישול ואפייה, סדנאות בישול ואפייה מיוחדות, קורסי בישול מקצועיים, קורס בישול בשרי, קורס אפייה של בשלנים, שיעור בישול פרטי, סדנאות אפייה עם בצק שמרים, סדנה להכנת סושי ועוד..
קורסי בישול מקצועיים
לאנשים המעוניינים ללמוד בישול מקצועי ולהעשיר את הידע שיש להם בבישול. השיעורים הם בני 5-6 שעות אשר במהלכם המשתתפים הם שותפים מלאים בעשייה וכל משתתף מכין את כל המנות.
כיתות הלימוד בקורסים לבישול מקצועי הן בנות 10-8 משתתפים בלבד, כאשר כל תמיד זוכה ליחס אישי ומקצועי.
קורס בישול בשרי הקורס הבישול הבשרי אורך כ- 8 שיעורים בהם לומדים המשתתפים על בישול מנות בשר שונות, חווים הכרות מעמיקה עם שלושת קבוצות הבשר העיקריות שמלוות אותנו- בקר, עופות ודגים, מבשלים מגוון רחב של מנות ועוד..
קורס אפייה של בשלנים קורס האפייה של בשלנים הוא בעל 5 מפגשי אפייה, כאשר שני מפגשים מתוכם מוקדשים ללימודי אפיה עם בצק שמרים, שיעור אחר מוקדש לעבודה עם בצק פריך, שיעור נוסף מוקדש לעבודה עם בצק עלים ופילו ועוד שיעור מוקדש לעבודה עם שיעור בצק רבוך.
שיעור בישול פרטי אפשרות לשכור את הסטודיו של דרך הבישול על בסיס שעה+עלויות חומרי גלם
ללמידה נקודתית ומרוכזת ולשיפור יישום שיטות בישול בתחום מסוים או לכייף וללמוד באופן פרטי וחוויתי תחום מסוים בבישול או אפיה.
סדנאות אפייה עם בצק שמרים
משתתפי הסדנאות נהנים מהסברים מעמיקים לגבי חומרי הגלם העיקריים בתהליך, סוגי קמחים, וסוגי שמרים ומחמצות. יכינו בעצמם בצק שמרים איכות ויאפו מגוון לחמים ולחמניות ממספר סוגי קמחים ותוספות
סדנה להכנת סושי
סדנא בה לומדים השמשתתפים הכל על סושי - החל משלב הכנת האורז, פילוט והכנת הדגים, הכנת התוספות האופיניות, ולימוד שיטת הגילגול במספר צורות: רול, רול "הפוך" (אינסיידאאוט), קונוס, סאשימי ועוד..
לחצו למידע נוסף אודות דרך הבישול
|