 | במטפורה מאמינים בחשיבות ובכוח הרגשות, למטרה זו פותח סט קלפים טיפוליים - קלפי רגשות - ככלי עבודה לאנשי מקצוע.
בעולם בית הספר, קלפי רגשות יכולים לעזור למורה לנהל שיחה פתוחה וכנה עם תלמידים. כמו כן ניתן גם להעביר איתם פעילויות להורים ואף בחדר מורים. ערכת הקלפים קיימת בעברית או בערבית.
לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | המכללה לדמיון מודרך ו-nlp מציעה מגוון קורסים להעצמה אישית ולהסמכת מטפלים בכל הרמות. בהנחיית אריה קגן ממובילי התחום בארץ.
לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | "טבעי להיות" נטורופתיה ורפואה משלימה לשיפור הבריאות ואיכות החיים,הנה קליניקה לרפואה משלימה (נטורופטיה רפואה אלטרנטיבית) המתמחה ברפואה טבעית למשפחה (רפואה אלטרנטיבית כללית),רפואה טבעית לאישה, רפואה טבעית לגבר, רפואה טבעית לילד, הריון ולידה, השמנה ומטפלת בטווח רחב של מצבים החל מאלרגיות וחולשת מערכת חיסון וכלה במחלות כרוניות וסרטן.
לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | הקליניקה, הממוקמת באיזור כפרי ושקט בגדרה הצעירה, מהווה מקום בטוח ומקצועי באווירה ביתית למפגש אישי ופרטי בין המטפל למטופל.
אבחונים פסיכולוגיים ופסיכודידקטיים משולבים: האבחונים הפסיכודידקטיים נערכים בשילוב עם מאבחנת דידקטית מוסמכת. האבחונים מוכרים ע"י משרד החינוך, וההמלצות ניתנות לאור ממצאי האבחון ובהתאמה להנחיות משרד החינוך.
לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | אימון אישי הוא כלי הנועד לתת לנו את הכוחות להם אנו נדרשים במהלך תקופות אלו ואחרות בחיים.
לעתים יהיה זה במקרה של רצון לצאת מקבעון כמו זה המתואר מעלה, לפעמים נרגיש צורך בכלי זה למטרות
התגברות על משבר או לשיפור מימד זה או אחר בחיינו.מטרת אימון אישי היא להקנות לנו כלי מחשבה חדשים, להראות לנו דרכי פעולה לא מוכרות ולהוביל אותנו למקום שאנו מייחלים להיות בו.
לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | יוצרת קלפי המודעות - "אני המפתח לשינוי- דיאלוג עם הנשמה"- קלפים יחודיים עם כלים שונים ליצירת שינוי בחיים ותהליכי דימיון מודרך עוצמתיים, מאמנת למודעות עצמית ופסיכותרפיה רוחנית,מטפלת באיזון גוף-נפש על פי תורת הקבלה (4 היסודות-קבוצת החמש), מחברת הספר -"אני המפתח לשינוי"- מרצה, כותבת, מעבירה סדנאות מודעות וחוגי בית , מרצה גם בהתנדבות בבסיסי צה"ל ובארגונים העוזרים לזולת ללא מטרת רווח ומפיצה מודעות בכל דרך אפשרית.
שמתי לי למטרה להגביר את המודעות העצמית אצל אנשים בארץ ולהפיץ מודעות בכל דרך שמתאפשרת, ואני אשמח לקבל הזמנות מבתי ספר ומוסדות חינוך בארץ שמעוניינים שאעביר הרצאות אצלם. לפרטים נוספים | |
|
 | חברת רי-מיינד עוסקת במתן פתרונות לכל אלו המחפשים כיצד לשפר את הזיכרון, הקשב והתפיסה.רי-מיינד הנה החברה המובילה בתחום שיפור הזיכרון ושיפור היכולות הקוגניטיביות במגוון רחב של אוכלוסיות, וכן הנה הזכיינית הבלעדית של חברת קוגניפיט בישראל. רי-מיינד הינה מקור למגוון רחב של פתרונות קוגניטיביים בתחומים רבים: שיפור הזיכרון, שיפור הקשב והריכוז, שיפור יכולות הנהיגה ועוד. צוות רי-מיינד ישמח לתת לכם מענה המתאים לצורכיכם האישיים.
לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | יצחק מזרחי, עוסק בתחום המיסטיקה כ-35 שנה מרצה ומדריך בתחום המיסטיקה הזוגיות,ופתרון חלומות. הרצאות המתאימות לקשת רחבה של הזדמנויות: ימי עיון, מפגשים רבעוניים ו/או שנתיים, סדנאות העשרה, חוגי בית, מפגשים חברתיים ועוד. ההרצאות הנן ייחודיות, מעניינות ומשאירות טעם של עוד.. הן מועברות בהומור, בשיתוף הקהל ובאופן שמאפשר תובנות,למידה והתפתחות אישית.משך כל הרצאה, גמיש והיא תתואם לפי צרכי המזמין.
לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | רות אהרוני - Master of Yoga, Master Coach Israel, NLP Master Practitioner
מאמנת אישית ומטפלת הוליסטית בעזרת NLP, דמיון מודרך, תרפיית קו הזמן, ריברסינג, שחזור גלגולים. אסטרולוגית בעלת מוניטין בינלאומי, מנחה ומחברת ספרי הדרכה לצמיחה אישית ורוחנית
לפרטים נוספים | |
|
 | אני מאמנת מוסמכת מטעם הקואצ'ינג אקדמי בלונדון, מטפלת בדרמה וסיפור בוגרת אוניברסיטת לסלי ישראל, היפנותרפיסטית וחברה באיגוד המטפלים אי.בי.סי לונדון
אימון אישי להגשמת הפוטנציאל שלכם בקריירה - "כאותו הבלוט שהינו רק הפוטנציאל של עץ האלון והשאלה אם יהפוך מבלוט לעץ תלויה בסוג האדמה בה הוא יטמן , כמות השמש והמים שהוא יקבל, כך גם אנו בני האדם, פוטנציאל אינסופי שהשאלה אם יתגשם במלואו תלויה בנכונות שלנו להתאמן על זה". לפרטים נוספים | |
|
|
|