.jpg) | תמצאו כאן סדנאות מודעות עצמית וחוויה וטיפול בפסיכותרפיה הוליסטית רוחנית מרבדים שונים, שנותנות מענה לצרכים שונים.
קבוצת התפתחות בשילוב דינאמיקה קבוצתית, למידה, דמיון מודרך, תהליכים מדהימים ושילוב אמנויות.
סדנת מדיטציה בארבעה רבדים, שמשלבת פילוסופיה רוחנית, תרגול מונחה ושיתופים.
סדנאות חוויה ויחסי אנוש לחברות וארגונים שמעוניינות לשפר את החוויה האנושית והקשרים הבינאישיים בתוך הארגון והקשר עם מקבלי השירות מחוץ לארגון. וטיפול הוליסטי בשיטת לוסקי במגוון תרפיות..
לפרטים נוספים | |
|
 | MA תרפיסטית ביצירה ובהבעה, ביבליותרפיה, מנחת קבוצות מוסמכת על-ידי אוניברסיטת חיפה, מטפלת בילדים, במתבגרים, במבוגרים.
בעיות בדימוי ובטחון עצמי, קשיים חברתיים, בעיות התנהגות, חרדות.
הדרכה / טיפול בהורים. מטפלת דיאדית מוסמכת. לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | העמותה מקיימת סדנאות מודעות עצמית והעצמה למבוגרים ולנוער ערבי כיף - מדיטציות מודרכות ופתיחה בקלפי מודעות סדנאות תקשור, רייקי, פרחי באך ועוד.טיפולים לקבוצות וליחידים.העמותה פועלת על מנת ליצור אהבה, הבנה והידברות בין בני אדם יצירת העצמה כללית, בריאות טובה, רווחה, הצלחה ומימוש הפוטנציאל הטמון בכל אחד מאיתנו.מיגור האלימות בקרב בני הנוער והמבוגרים. לפרטים נוספים | |
|
 | פסיכולוגית חינוכית מומחית, פסיכותרפיסטית, מנחת קבוצות ,מטפלת בילדים ונוער, ומייעצת להורים ואנשי חינוך בדילמות פסיכולוגיות- חינוכיות.
מייעצת למבוגרים במצבי התלבטות, משבר, ושינויים .
מרצה בסמינר הקיבוצים בתוכנית להכשרת מנחי קבוצות, ובעבר מורה לפסיכולוגיה במשך 15 שנים בתיכון.
מתמחה ב: יחסי הורים עם ילדים ומתבגרים, יחסי הורים עם בוגרים צעירים, מיומנויות דיאלוג, העצמת סמכות, תהליכים קבוצתיים.
לפרטים נוספים | |
|
 | מאז ומתמיד, תושבי הגליל טיפחו את העור והשיער על ידי שימוש בתערובת שמן זית וצמחים. השימוש הרב בתערובת שימר את השיער ונתן לעור מראה צעיר, חלק ומרקם בריא.
בנוסף לערכים הבריאותיים, שימוש במוצרי קוסמטיקה טבעית על בסיס שמן זית, שמנים צמחיים וצמחים נוספים, חוסך את חשיפת העור לחומרים כימיים העלולים לגרום לתופעות לוואי ארוכות טווח לאחר הצטברותם באיברים פנימיים.
המוצרים ב"איה נטורל" נבדלים משאר מוצרי הקוסמטיקה באיכות חומרי הגלם (שמן זית כתית מעולה שגם ראוי למאכל), בשיטת היצור המשמרת את הויטמינים והמינרלים, ובנוסחה ייחודית מתערובת של שמנים צמחיים ואתריים.
לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | יצחק מזרחי, עוסק בתחום המיסטיקה כ-35 שנה מרצה ומדריך בתחום המיסטיקה הזוגיות,ופתרון חלומות. הרצאות המתאימות לקשת רחבה של הזדמנויות: ימי עיון, מפגשים רבעוניים ו/או שנתיים, סדנאות העשרה, חוגי בית, מפגשים חברתיים ועוד. ההרצאות הנן ייחודיות, מעניינות ומשאירות טעם של עוד.. הן מועברות בהומור, בשיתוף הקהל ובאופן שמאפשר תובנות,למידה והתפתחות אישית.משך כל הרצאה, גמיש והיא תתואם לפי צרכי המזמין.
לפרטים נוספים | |
|
 | ליאור מרדכי הוא מורה רוחני, מטפל הוליסטי ומתקשר עבר, הווה ועתיד.
מעניק מגוון רחב של הרצאות וסדנאות חווייתיות המקנות כלים לשיפור המודעות בכל תחומי החיים.
לפרטים נוספים | |
|
 | כוכב מאיר – "המרכז להעצמה אישית ומשפחתית"
הוקם לפני כ - 15 שנה במטרה לסייע בנושאים אלו.
במשך שנים פעלנו רק בתחום המצומצם של עיר המוצא
שלנו ועתה אנו משרתים אנשים רבים מכל רחבי הארץ. לפרטים נוספים | |
|
 | צילה עמוסי- אימון אישי וקבוצתי
יש לך שאיפות נסתרות שרוצה להגשים אותן?
רוצה לשנות את סגנון החיים הנוכחי ולא יודעת איך?
יוצאת להרבה דייטים וחסרה זרימה?
יש לך/ לילדך קשיי קשב וריכוז וההתמודדות קשה?
לפרטים נוספים | |
|
.jpg) | דמיינו לעצמכם מקום שמנתק אתכם מהמרוץ היומיומי המטורף...
מקום שמשכיח מכם את דאגות החיים...
וכל זה מבלי לתכנן ומבלי לנסוע רחוק...
סוויטות מעוצבות במקום קצת אחרת מוקדשות כולן להנאה, בריאות ואיכות חיים. מקום מדהים לאנשים אוהבים, במושב חזון - כמו בחו"ל. המקום מציע את כל שירותי הנופש ברמה גבוהה מאוד של מלון כוכבים. אך יחד עם זאת מעניק פרטיות ותחושת אינטימיות של סוויטה יוקרתית.
מורים יקרים תרשו לעצמכם... לפרטים נוספים | |
|
|
|